Nieuw bestuur

Laatst aangepast op woensdag, 09 januari 2013 16:13 Geschreven door Regina van Etten zondag, 02 december 2012 19:19

De SDS Kern Apeldoorn heeft een nieuw bestuur!

Met veel enthousiasme nemen Joyce Bakx, Regina van Etten en Tessa van Helvoirt het stokje over van Ellen den Besten, Marjan Kips en Marcel van Luyk. Ellen den Besten zal het nieuwe bestuur de komende tijd nog wel blijven ondersteunen.

Inmiddels is het nieuwe bestuur al begonnen met het voorbereiden van een groots evenement.

 

Makkelijk contact met andere kernleden

Laatst aangepast op vrijdag, 02 september 2011 12:58 Geschreven door sdsadministrator woensdag, 10 augustus 2011 18:21

Met het ledenoverzicht op onze site kunt u nog makkelijker in contact komen met andere leden van SDS Kern Apeldoorn. Iedere geregistreerde gebruiker van de site kan op zijn/haar profiel een aantal kenmerken aangeven. Andere gebruikers kunnen vervolgens op deze kenmerken zoeken. U kunt bijvoorbeeld de leeftijd van Uw kind aan Uw profiel toevoegen. Andere ouders met een kind in dezelfde leeftijd kunnen U dan makkelijk vinden.U bepaalt zelf welke informatie U met anderen wilt delen. Zo kunt U bijvoorbeeld een Blog bijhouden en connecties maken naar andere kernleden. Dan kunt U andere kernleden nog sneller bereiken. Heeft u nog geen account klik dan eerst hier. Vul dus snel uw eigen profiel.

Foto's Familiedag 2011

Laatst aangepast op zondag, 16 oktober 2011 12:46 Geschreven door Marcel van Luyk zondag, 16 oktober 2011 12:39

Zaterdag 1 oktober waren we te gast bij zorgboerderij 't Paradijs in Barneveld. We hebben genoten van de rondleiding, het paardrijden en natuurlijk van de gelegenheid om met iedereen bij te praten. Ook het weer werkte gelukkig goed mee. Het was een prachtige dag. Van een aantal ouders zij de foto's op de site geplaatst. U kunt ze downloaden nadat U bent ingelogd. Klik hier om ze direct te bekijken. Als U zelf foto's wilt toevoegen kan dat ook (na inloggen).
 

Registreer je snel

Laatst aangepast op vrijdag, 02 september 2011 12:56 Geschreven door sdsadministrator zondag, 04 november 2007 19:34

Stichting Downsyndroom Kern Apeldoorn heeft een eigen site dus registreer je snel en maak gebruik van het vele gemak:

  • Je ontvangt als eerste per email informatie over nieuwe activiteiten van de kern Apeldoorn
  • Op deze site vind je alle informatie over onze activiteiten en je kan je er direct voor aanmelden. Zo heb je alle informatie bij elkaar, het werkt super snel en het scheelt onze kern veel portokosten
  • Via de ledenlijst en je eigen profiel kun je makkelijk in contact komen met andere ouders uit de kern
  • Deel je ervaringen via je persoonlijke Blog

Klik hier om je te registreren.

 

Pagina 4 van 4

«StartVorige1234VolgendeEinde»

Mijn SDS

Hoeveel zijn online

We hebben 9 gasten online

Wie is online

Geen

Advertenties

Aanbevolen Links:
Stichting Downsyndroom
De Stichting Downsyndroom heeft een Landelijk Bureau. Van daaruit worden alle werkzaamheden gecoördineerd en worden inlichtingen verstrekt aan ouders en hulpverleners. Voor verdere informatie over de Stichting en met specifieke vragen over Downsyndroom kunt u terecht bij het Landelijk Bureau. Telefoon: 0522-281337. E-mail: info@downsyndroom.nl.
De Upside van Down
Stichting de Upside van Down zet zich in voor een positiever beeld van Downsyndroom. Er is al zoveel aandacht voor de zorg die een kind met Downsyndroom met zich meebrengt dat zij besloten dat het tijd werd nu ook eens aandacht aan de andere kant te besteden. Want die andere kant bestaat! Lees op de website meer over Downsyndroom in de persoonlijke verhalen, de bijzondere projecten en hun agenda.
MEE Veluwe
MEE Veluwe is een organisatie voor alle mensen met een beperking, chronische ziekte of autisme spectrum stoornis, en hun omgeving. MEE Veluwe biedt informatie, advies en ondersteuning. MEE Veluwe is laagdrempelig en onafhankelijk. De dienstverlening is gratis.
Zó is Downsyndroom
Er is veel bekend over Downsyndroom. Over de oorzaak ervan, over de kenmerken, de medische kanten. Maar je leest niet vaak over wat het betekent om een kind met Downsyndroom te hebben. Op deze website wordt aandacht besteed aan al deze onderwerpen, om zo een zo'n compleet mogelijk beeld te kunnen presenteren.