Nieuw bestuur

De SDS Kern Apeldoorn heeft een nieuw bestuur!

Met veel enthousiasme nemen Joyce Bakx, Regina van Etten en Tessa van Helvoirt het stokje over van Ellen den Besten, Marjan Kips en Marcel van Luyk. Ellen den Besten zal het nieuwe bestuur de komende tijd nog wel blijven ondersteunen.

Inmiddels is het nieuwe bestuur al begonnen met het voorbereiden van een groots evenement.

In 2013 gaat de SDS namelijk een heel bijzonder jaar tegemoet. De stichting bestaat dan 25 jaar. De verjaardag van de SDS is op 22 maart, één dag na Wereld Downsyndroomdag, dat altijd op 21 maart valt. De opening van het jubileumjaar zal zijn op zaterdag 23 maart 2013, waarmee Wereld Downsyndroomdag en de verjaardag van de SDS tegelijkertijd gevierd zal worden. Op die dag wil de SDS uitstralen dat de stichting 25 jaar jong is en volop in beweging. In heel Nederland moet Downsyndroom dan zichtbaar zijn. Met elkaar willen we laten zien wat mensen met Downsyndroom kunnen en wat hen bezighoudt. Dit wordt één van de grootste evenementen ooit, waarbij alle kernen, het landelijk bureau en het bestuur heel nauw samenwerken.

Over de plannen van de Kern Apeldoorn voor dit evenement kunt u binnenkort op deze website meer lezen, maar het advies is wél: houdt zaterdag 23 maart 2013 alvast vrij in uw agenda!

Ook zullen Joyce, Regina en Tessa zich binnenkort op deze website nader aan u voorstellen.

Wordt vervolgd…

Plaats reactie

We vinden vrije informatieverspreiding belangrijk en respect naar elkaar belangrijk. Daarom worden reacties gemodereerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen