Expositie officieel geopend!

Op zaterdag 2 maart 2013 is de openluchtexpositie Down's Upside aan de Loolaan te Apeldoorn officieel geopend!

opening

Wat hieraan voorafging...

Onze plannen om de expositie naar Apeldoorn te halen hebben we als eerste voorgelegd aan de Gemeente Apeldoorn. Daar zijn we in gesprek gegaan met de heer Van der Graaf, beleidsadviseur Cultuur. Omdat hij al bekend was met deze expositie, was hij meteen enthousiast en konden we op enorm veel steun en medewerking van zijn kant rekenen.

Vervolgens hebben we het Fonds Verstandelijk Gehandicapten benaderd, dit fonds heeft de expositie namelijk in beheer. Al gauw kwamen we tot overeenstemming over de plaatsing in Apeldoorn.

Het belangrijkste was om de locatie te bepalen. Onze voorkeur ging uit naar het Oranjepark. Dit bleek echter onwenselijk te zijn voor de wijkbeheerder van de gemeente, omdat het park een beschermd monument is. Het gras is niet bestemd tegen het gewicht van de betonnen voeten voor de duur van een maand. De heer Van der Graaf is daarom met de wijkbeheerder in de auto gestapt om mogelijke andere locaties te zoeken. Uiteindelijk is in overleg besloten de expositie te plaatsen aan de Loolaan.

Volgende stap… het zoeken van sponsors, want er hangt namelijk een aardig kostenplaatje aan het realiseren van de expositie. Maar gelukkig, na maanden van bellen, mailen en wat al niet meer hebben we dankzij heel veel sponsors het benodigde bedrag bij elkaar weten te krijgen!

Wij stonden dan ook te glimmen van trots toen op vrijdag 1 maart 2013 de vrachtwagens van Bordbusters kwamen voorrijden op de Loolaan met de prachtige billboards.

En zo hebben we het voor elkaar weten te krijgen dat die prachtige openluchtexpositie nu te bewonderen is in onze eigen woonplaats Apeldoorn.

expo

Op zaterdag 2 maart werden er mooie woorden gesproken door ons eigen bestuurslid Tessa van Helvoirt, door wethouder Kruithof van de Gemeente Apeldoorn, door de heer Da Costa van het Fonds Verstandelijk Gehandicapten en door Linda Germs van de Stichting De Upside van Down en werd de expositie officieel geopend middels het doorknippen van linten door onze eigen kinderen Annique, Lana, Lucas, Milan en Thijs, samen met hun broertjes en zusjes.

Een impressie van de opening is maandag 4 maart 2013 te zien op TV Apeldoorn!

Tevens zijn Regina van Etten en Linda Germs te horen op maandag 4 maart tussen 11:30-12:00 uur op Radio Gelderland.

Wat ook heel bijzonder is, is dat er sinds 1 maart een stadsbus van Syntus door Apeldoorn rijdt met daarop de fotoreclame voor de expositie.

Dus… vooral met het mooie lenteweer in aantocht is een bezoekje aan de expositie meer dan de moeite waard!

bus

 

 

Onze speciale dank gaat uit naar onze sponsors:

Stichting De Upside van Down, DekaMarkt Apeldoorn, HIN Verzekeringen, Dros Schoonmaakdiensten, Daisycon, BSP Media, Verloskundigenpraktijk Ezra, Klein Optiek, De Notarissen van Naam, Agis Zorgverzekeringen, Snackbar Kokkie, De Julianatoren, DTP-studio Pontifix, Syntus, PPP, Signcare, Restaurant De Bon Vivant en vele particuliere sponsors.

 

 

Plaats reactie

We vinden vrije informatieverspreiding belangrijk en respect naar elkaar belangrijk. Daarom worden reacties gemodereerd.


Beveiligingscode
Vernieuwen