Nieuwsbrief september 2014

NIEUWSBRIEF VAN DE SDS KERN APELDOORN

Na de zomervakantie weer de hoogste tijd voor een nieuwsbrief. We hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad.

Familiedag 31 augustus 2014

De planning was om elkaar tijdens de familiedag te ontmoeten in Kinderparadijs Malkenschoten. Omdat we er niet helemaal zeker van waren dat het die dag droog zou blijven, leek het ons verstandiger om uit te wijken naar een binnenlocatie. Fijn dat we dus terecht konden in speelparadijs Ballorig in Zutphen. De kinderen hebben zich daar prima vermaakt met klimmen en klauteren, glijden, spelen in de ballenbak en springen op te trampolines. Ondertussen konden de ouders gezellig met elkaar kletsen en nader met elkaar kennismaken. Hoewel wij het ontzettend jammer vonden dat we niet lekker naar buiten konden, heeft iedereen zich goed vermaakt en kunnen we terugkijken op een geslaagde familiedag.

Foto’s van deze familiedag staan op onze Facebookpagina.

CliniClowns met Circus Boemtata

Nog maar een paar weekjes en dan gaan we naar de voorstelling Circus Boemtata van de CliniClowns in Deventer, namelijk op 5 oktober van 13:30 – 16:00 uur. 19 gezinnen hebben zich hiervoor aangemeld, wat betekent dat we met 56 personen gaan genieten van een leuke voorstelling.  
Circus Boemtata is een theatervoorstelling waarbij alle zintuigen worden aangesproken: kijken, horen, voelen, ruiken en proeven. De voorstelling is afgestemd op de belevingswereld van kinderen met een (licht) verstandelijke en/of meervoudige beperking in de biologische leeftijd t/m 18 jaar. De voorstelling speelt zich af in een circustent of theater met clowns, muziek, zang, dans en échte acrobaten.

Degenen die zich via onze kern hebben aangemeld voor deze voorstelling, kunnen zich op 5 oktober bij binnenkomst in de circustent onder de familienaam melden.

G-judo

Van een kernouder ontvingen wij de volgende tip:

Bij sportvereniging DIO Ugchelen is een G-judo groep actief onder leiding van een ervaren docent, Herman Elberse.
Elke woensdag van 18.00 tot 19.00 uur geeft hij G-judoles in de sporthal aan de Mangaanstraat in Apeldoorn (nabij  de Aluminiumweg).

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website: www.dio-ugchelen.nl.

Wie weet is dit een leuke sport voor uw kind!

Heeft u ook een goede tip? Laat het ons weten, dan kunnen wij dat opnemen in één van onze nieuwsbrieven!

Sinterklaasfeest

Even als vorig jaar, organiseren wij ook dit jaar weer een Sinterklaasfeest.

Maar….. dit keer wordt het wel een heel bijzonder Sinterklaasfeest!

Half oktober verklappen we wat we gaan doen, en ontvangt u hiervoor een uitnodiging. Eén ding is zeker… het is beslist de moeite waard om zondag 23 november a.s. van 10:00 – 12:00 uur alvast te reserveren in de agenda!